Renovering af hus til tiden

Vi sætter dit hus i stand

Ved ​Skak Byg og Montage ApS tilbyder vi en omfattende renovering af facade, hus og ejendom, som både kan sænke din el-regning og måske endda udnytte pladsen i din bolig bedre.

Vi udfører renovering af hus i hele landet, men primært i Varde, Herning, Tarm og Skjern.

Ombygning eller renovering af hus?

Der er mange muligheder, når det kommer til renovering af hus. En delrenovering kan være istandsættelse af badeværelse eller køkken, mens en totalrenovering af hus er et større projekt, hvor hele huset får en tur.

I forbindelse med totalrenovering vælger mange også at lave ombygning. Det kan være ting som at rive en væg ned eller sætte en ny op, tilføje en udestue og meget mere.

En større renovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette. I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af hus.

Kontakt os allerede i dag for pris

Ring i dag og få en snak med os om, hvilken løsning der er den rigtige for dig ved en husrenovering. Vores priser er billige, og vi står altid klar med et uforpligtende tilbud.


Se flere billeder

Skak Byg og Montage
​​​på Facebook

Kontakt Skak Byg og Montage

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud.

​Telefon

61 77 97 03

​E-mail

info@skakbyg.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt