Tagarbejde - fra renovering til nyt tag

Få udført reparation af tag i tide

Her ved Skak Byg og Montage ApS har vi specialiseret os i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner, både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.

Vi kører primært i området ved Skjern, Varde, Herning og Tarm, men vi kommer gerne rundt i hele landet til tagarbejde.

Tagrenovering og andet tagarbejde

Hvis dit tag trænger til tjek, eller hvis du ved, at det skal renoveres, så ring til os. Vi kommer ud og laver et tjek, og så kan vi efterfølgende tage en grundig snak om tagets tilstand, og hvilke tagreparationer, som er nødvendige.

Vi er eksperter i renovering af tage, og vi kan udføre tagarbejde på det fleste typer af tag.

Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget.

Kontakt os for en god pris

Vi står altid klar med vejledning og gode råd, når det kommer til tagarbejde. Kontakt os på telefon eller e-mail for at høre mere om vores billige priser, og få et tilbud på tagservice og tagreparationer.​

Se flere billeder

Skak Byg og Montage
​​​på Facebook

Kontakt Skak Byg og Montage

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud.

​Telefon

61 77 97 03

​E-mail

info@skakbyg.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt